Simons heeft Geheim akkoord met zekere pen geschreven en alle goede ingrediënten zijn aanwezig. Voor de doelgroep een fascinerend onderwerp, actuele thema’s, aangevuld met een fijne dosis romantiek. Een verhaal waar het om acceptatie en vriendschap draait en het verwezenlijken van je dromen. Een debuut dat hopelijk geen eendagsvlieg zal blijken te zijn.
De schrijfstijl van Marieke Simons is fijn en makkelijk. Het is heel toegankelijk geschreven. Het verhaal is prikkelend en de personages worden omgeven met mysteries. Daarnaast is het verhaal heerlijk romantisch. Ik kreeg goede kriebels van dit boek. Geheim akkoord zit enorm goed in elkaar en is heerlijk romantisch!
Het leuke aan dit boek is dat je helemaal mee leeft met de karakters. Het is op een bepaalde manier geschreven waardoor je er echt helemaal in zit. Daarnaast heeft dit boek ook echt een hele goede plottwist. Ik moet zeggen dat ik heel even fangirlde. No shame in fangirling! Geheim Akkoord is een leuk feel good verhaal dat leuk in elkaar zit. Een aanrader, vooral nu dat de zomer eraan komt.
Een geslaagde klus voor deze boekenblogger. Een heerlijk boek voor zowel jong als oud. Mijn dochter was zelf een groupie van een boyband, ik heb haar vaak naar optredens en meet en greets gebracht en vergezeld. Dat is ook terug te vinden in dit boek, al gaat het grotendeel over de andere kant door het perspectief van de leden van de band. Het maakt het een herkenbaar boek, met leuke interessante personages en een leuk verhaal. Met plezier gelezen.
Een onverwachte verhaallijn helpt mee om dit boek zich te laten onderscheiden van de vele andere YA-boeken. Ook het feit dat de romantiek van de bladzijdes afspat, is een groot pluspunt aan dit boek.
Dit verhaal stond ook bomvol met geheimen waardoor je in het begin gelijk veel vragen hebt. Hierdoor houdt het verhaal je heel erg in de greep en wil je het boek het liefst in één keer uitlezen.
Wat een heerlijk verhaal. Dit zijn boeken die ik zeker in de kast moet hebben en absoluut ga herlezen.
Geheim akkoord bevat een pakkend verhaal. De boeiende personages worden krachtig neergezet, maar Geheim akkoord heeft inhoudelijk nog veel meer te bieden. Mooi, ontroerend en vermakelijk tegelijk.
In de boekenkast
Scroll naar top